2015. március 27., péntek

+ Xbox 360 joystick GOMBA SZÜRKE 2db + csavarhúzó+ - Jelenlegi ára: 999 Ft

Hello!
A képen látható
Xbox 360 (Xbox Classic is) kontrollerhez való joystick KUPAK
+ a joystick szétszedéséhez szükséges speciális TORX T8H csavarhúzó
eladó.
2 db SZÜRKE SZÍNŰ vadonat új kupak + 1 db TORX T8H csavarhúzó!
A kupak vezeték nélküli és vezetékes kontrollerhez is jó!  Gyári eredeti joystickhez való, de előfordulhat, hogy utángyártotthoz is passzol!
A kupak régi Xbox Classic kontrollerekhez is jó, ha a TENGELYVÉG (vastag műanyag) egyezik! Nagy és "S" kontrollerhez is jó! (a második képen látható, a kontroller NEM az aukció része) Az sima Phillips csillagcsavarhózóval szétszerelhető.
Ami és ahogy a képen látható! Ha valami nem világos, kérdezz!
A termék postaköltsége előre átutalás esetén: ajánlott 405 Ft.
--------------------------------------------------------------------------------------
FIGYELEM! Nagyon szépen megkérlek, hogy csak akkor licitálj, ha VALÓBAN MEG AKAROD VÁSÁROLNI a terméket, és MINDEN TEKINTETBEN ELFOGADOD A FELTÉTELEIMET:
Az aukció esetleges nyertesével maximum 3 napon belül kapcsolatfelvételt kezdeményezek E-MAIL-ben, és ezt viszont is elvárom. A termék Budapesti személyes átvétele ZUGLÓBAN a Hungária krt - Thököly út kereszteződése közelében lehetséges! Ha ez a helyszín nem felel meg, akkor a postai utat javaslom! A postaköltség a vevőt terheli. A terméket ajánlottan postázom, kezelési és csomagolási költséget nem számolok fel, csak a tiszta postaköltséget!
Fizetés:
- rózsaszín postai csekk
- bankszámlára átutalás
- PayPal
Az egy héten belül nem jelentkezők, a sokadik felszólításra sem fizetők, illetve a terméket három héten belül át nem vevők negatív értékelést kapnak, sajnálom! Köszi, hogy elolvastad! Jó licitolást!


Jelenlegi ára: 999 Ft

Az aukció vége: 2015-04-13 19:15
. + Xbox 360 joystick GOMBA SZÜRKE 2db + csavarhúzó+ - Jelenlegi ára: 999 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése