2015. március 31., kedd

Displex paszta PDA, PSP, mp3, mp4, mobil polírozás - Jelenlegi ára: 1 330 Ft


E termék fejlesztését majd gyártását az E. V. I. GmbH.   német vegyipari cég 1998-ban kezdte el Németországban, azóta több millióan használják a világ 39 országában. A fejlesztés elsősorban az ipari felhasználást célozta, de emellett a mindennapok számára komoly használati és esztétikai előnyöket hozott.
TÜV által bevizsgált, német termék!
A probléma:
A mobiltelefon, PDA, PSP, mp3, mp4  kijelzője nagyon könnyen összekarcolódik, csúnya és kopottas lesz a megjelenése. Csak néhány gyártó kínál csere kijelzőt, de ebben az esetben drága alkatrész árra és szerviz díjra számíthatunk!
A megoldás:
A DISPLEX egyszerű megoldást kínál erre a gyakori problémára. Ezzel az új típusú speciális polírpasztával a felhasználók  lehetőséget kapnak arra, hogy eltüntessék a karcokat a kijelzőről. Mindezt gyorsan, költséghatékony módon, saját maguk által.
A használat:
Vigyen fel egy keveset a DISPLEX-ből a kijelző felületére. Polírozza erős nyomással 2-3 percig egy puha, tiszta pamut ronggyal. Ismételje meg az eljárást szükség szerint a mélyebb karcok esetén. Távolítsa el a maradékot.
Figyelem: ne polírozzon bevont felületeket! Kizárólag a kijelző átlátszó részén alkalmazza.
Anyaga és szemcséi miatt a festett felületeket célszerű kitakarni (pl. celluxszal leragasztani), elkerülendő azok megsérülését.
Érintőképernyős készülékhez nem használható!
A DISPLEX speciális polír csak plexi felületekre használható!
A működési mechanizmus:
A műanyag felületek könnyen polírozhatók finom csiszolóanyagokkal. A karcok élei lekerekítődnek és a rések kitöltődnek saját anyagukkal.
Tesztvideó: http: //www. youtube. com/watch? v=PCBEEzxumME
A tubus tartalma 5 gramm, kb. 8-10 alkalomra elegendő.
Személyes átvétel: Tököl, bp-i Lurdy Ház (előzetes egyeztetés után)
Utánvét nem küldök!
Postaköltség: ajánlottan 470 Ft



Jelenlegi ára: 1 330 Ft

Az aukció vége: 2015-04-16 21:30
. Displex paszta PDA, PSP, mp3, mp4, mobil polírozás - Jelenlegi ára: 1 330 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése