2015. március 30., hétfő

Resident Evil 4 pc játékszoftver - Jelenlegi ára: 2 960 Ft

Resident Evil 4
 
Verhetetlen Áron!
supergamer. hu ár: 3. 290 Ft
Akciós ára: 2. 960 Ft
 
2004 – et írunk, és hat év telt el a Raccoon Cityben történt baleset óta. A kormány megsemmisítette az Umbrella társaságot, ami a katasztrófáért volt felelős és Leon S. Kennedy kormányügynök lett. Első feladata megtalálni és megmenteni az elnök lányát, Ashley Grahamet.  
A kutatás során Leon eljut egy kis spanyol faluba, ahol minden normálisnak tűnik, amíg Leon fel nem fedez egy kis házat, ahol az ott lakótól próbál meg információkat szerezni Ashleyről. Amint megmutatja a férfinak a lány fotóját az azonnal rátámad, és Leonnak világossá válik, hogy valami nincs rendben. Mikor a többi falubéli is rátámad felteszi magának a kérdést, hogy mi is történik valójában, kik ezek az emberek és miért támadták meg. Kénytelen harcolni, hogy túlélhessen…  
A játék teljesen új motorral büszkélkedhet. Az egész játék 3D – ben zajlik, a sorozat korábbi részeivel ellentétben, amelyekben a játékos statikus kameraállás mellett „ pre-renderelt” háttér előtt mozgott. Változott a kameraállás is. A kamera a történéseket a főhős jobb válla felőli nézetből mutatja. Javultak a lövések is, pontosabb célzásra van már lehetőség. Ezáltal a játék dinamikusabbá, gyorsabbá és akciódúsabbá vált mint az elődei. Ahogy azt már megszokhattuk nem hiányozhatnak a fejtörők, a kiváló fegyverek, az erős ellenfelek, a kiváló hangok sem.
Korhatár: 15+ év
 
 
A kép(ek) nem illusztáció(k), az eladandó termékről készültek!
Vadonatúj, bontatlan állapotban.
Szállítás és átvétel:
- A termék raktáron van, azonnal átvehető telephelyünkön!
- Utánvét esetén a megrendelés visszaigazolása után a termék, csomagolásra kerül és a következő munkanapon kerül átadásra a kiszállítást végző cégnek.
- Átutalás esetén a vételár teljese beérkezése után a termék, csomagolásra kerül és a következő munkanapon kerül átadásra a kiszállítást végző cégnek.
- Amennyiben a nyertes / vásárló, 7 munkanapon belül nem veszi fel velünk a kapcsolatot, úgy értelmezzük, hogy elállt vásárlási szándékától. Ebben az esetben a termék újbóli meghirdetésre kerül, valamint a nyertest / vásárlót Negatívan értékeljük, továbbá jelentjük a felhasználót a Vatera üzemeltetői irányába!
 
A termékkel kapcsolatos kérdésével keressen bizalommal!


Jelenlegi ára: 2 960 Ft

Az aukció vége: 2015-04-04 16:46
. Resident Evil 4 pc játékszoftver - Jelenlegi ára: 2 960 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése